čtvrtek 9. října 2014

Baby friendly top five


Ne vážení provozovatelé restaurací. Pokud vám to ještě nikdo neřekl, plastový stůl a židlička z IKEA fakt nestačí. Bytelný dětský koutek pro nás rodiče zajišťuje rozdíl mezi “v klidu se najíst” a “běhat hladoví po restauraci”. No a jelikož je to velký rozdíl a my rodiče nemáme zas tolik možností jak se povyrazit, za osvědčeným koutkem se rádi vracíme! A kam že?
Káva Doubleshot, obložené domácí chleby, denní menu a hlavně dobře vybavený dětský koutek (chápejte: kuchyňka, zmrzlinářský stánek, venkovní prolejzačky…). Personál je expertní i ve věci ohřívání lahviček. Přebalovací pult. To činí z Kavárny Muzeum cíl setkávání matek z širokého okolí. Což je ale dobře, protože děti se většinou zabaví samy. A vy tak můžete zas pěkně podpořit stereotypní vidění matek jako žen, které nemají co na práci a tak jen tlachají a pijí kafíčko.


Moderní, čistý a oproti ostatním prostorný kout pro děti o víkendech s hlídací paní. Velká, čistá přebalovací místnost včetně vlhčených ubrousků a Avirilu zdarma. A musím dodávat, že nejlepší pizza a zmrzka ve městě?


Vím, totálně z ruky. No ale pokud jste tady od nás, ze Západu, tak vězte: OHRAZENÝ dětský koutek (tzn. i periferním viděním při tlachání budete vědět, že se z něj potomek snaží vylézt a můžete včas zakročit). Kuchyňka včetně plastové zeleniny, káva Doubleshot, o víkendech sladkosti od Votre Plaisir. Wifina. Co si můžete víc přát?


Vkusný dětský koutek, který nijak nenarušuje interiér restaurace. A to se cení! Velmi příjemný, nechybí ani nezbytná kuchyňka a k tomu neuvěřitelná dráha pro vláčky. Pomalu pečené maso a nesmírně milá obsluha. Mínus se uděluje pouze s velkou nechutí a je za absenci přebalovacího pultu.


V Gao Den vlastně nemají ani tak dětský koutek, jako pár dětských koberečků z IKEA, stoleček a pár polštářků vyskládaných kolem baru  horní části restaurace. Teď když to píšu, uvědomuju si, že to nezní zas až tak dobře, ale musíte mi holt věřit. Horní část je klidná a prostorná a hodnější děti se určitě pěkně zabaví. Navíc, obsluha restaurace je sympatická a tolerantní a to se co? To se počítá! A vyzkoušejte kromě klasiky i další jídla vietnamské kuchyně. Třeba Cha La Lot. 


Žádné komentáře:

Okomentovat