pondělí 9. ledna 2012

Pracuju v PR

Pracuju v PR a měla bych si to prý uvědomit i když vám prezentuju svoje kuchařské výtvory. Díky Martinovi P. za upozornění. Takže vám neřeknu, že se mi už dvakrát za sebou nepovedly zázvorové muffiny podle Orangette, ale představím vám recept na skvělé zázvorové koláčky!



Minimálně z fotek sice poznáte, že se jedná o recept na muffiny, ale prozradím vám, že s typicky vydutým muffinovým klouboučkem se můžete v místních zeměpisných šířkách rozloučit. Buď je to moukou, nebo jiným druhem prášku do pečiva, nebo v Austrálii roste jiný zázvor, nebo neumím číst… Každopádně, jak jsem se již dvakrát přesvědčila, výsledkem receptu jsou buď velmi neuspokojivé muffiny, nebo naopak exotické koláčky s báječně štiplavou zázvorovo-citronovou chutí, která je pro zamračený leden jako dělaná.

Nechám to na vás. Pokud byste si to chtěli vyzkoušet na vlastní kůži, recept najdete zde. Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o vaši verzi výsledku.



A protože ani PRisti nejsou tak hanební, aby neocitovali své zdroje, dlužím vám pár slov o Orangette. Orangette je jedna z nejpopulárnějších Foodbloggerek na světě a její blog ZDE vyhlásil loni server Times online jedním z 50 nejlepších. Často píše o svých prvních setkáních s pravou gastronomií během studijního pobytu ve Francii, o cestování, o své rodině, psaní kuchařek a svých psech. Tak. A nebuďte tam děcka moc dlouho, abyste se ještě vůbec chtěli vrátit zpátky!

Žádné komentáře:

Okomentovat